Hogyan működik a szigetelő fólia?

A LLumar szigetelő fólia védett Low-E bevonata visszaveri a napenergiát és a sugárzott hő energiát egyaránt, így egész éven át hatékony.

Az üvegszerkezetek szoba felöli oldalára történő szakszerű felszerelését követően a mikro vékony, ultraerős, Low-E bevonattal rendelkező szigetelő fólia egész éves szigetelési hatékonyságnövekedést biztosít az üvegnek.
A napfény bejut, de a káros UV sugarak, a kellemetlen hő és vakító fény beáramlása jelentősen csökken.

Hogyan hasonlítható össze a szigetelő fólia más fóliákkal?

Az ablakok szigetelő tulajdonságának növelésével teljes éven át energiát takaríthatunk meg. A LLumar szigetelő fóliák technológiájuknak köszönhetően kiemelkedő minőségűek.

Nyáron a legtöbb minőségi tükröző fólia jól teljesít, így a hő gyarapodást hatékonyan csökkentheti, viszont egész éves megtakarítás csak a téli hő veszteség csökkentésével érhető el. Hő veszteség csökkentés esetén a fóliák egyik legfontosabb mérőszáma az Emisszivítási tényező. Minél alacsonyabb ez a szám annál hatékonyabb a fólia. Az Emisszivítás azt mutatja meg, hogy mennyi energia sugárzódik vissza a beltérbe. A normál hő-, fényvédő fóliák esetén ez az érték 0,7 körül mozog ami azt jelenti, hogy 30% verődik vissza. A LLumar szigetelő fólia esetén az emisszivítás 0,45 ami 55%-ot jelent.

Egyértelmű előnyök, megbízható választás: LLumar szigetelő fólia

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva!